Autohopper op 50 vestigingen

Auto Romviel uit Hillegom is achttien maanden na de start de vijftigste franchisenemer bij Autohopper. De autoverhuurder wil eind 2013 vanuit tenminste zeventig locaties actief zijn. De verhuuractiviteiten in Hillegom zullen medio januari worden opgestart.

Steven Donselaar en Mark Dekker van Autohopper: “We zijn nog maar achttien maanden bezig en groeien snel. Dat het zo snel zou worden omarmd door de branche, daar hadden we geen idee van. Om die reden hebben we ook alle ondernemers op een speciale dag uitgenodigd.” De verhuurders verwachten in januari nog eens minimaal vier shops te openen.

Op de bijeenkomst in het Louwman Museum werd ook uit de al bestaande partners de Autohopper Topper 2012 gekozen. Autobedrijf Rové uit Wageningen pakte de winst.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *