Autoleaseman lanceert leaseconcept

Autoleaseman heeft een leaseconcept gelanceerd, gericht op de groeiende groep leasende MKB’ers, ZZP’ers en particulieren. Zij worden door het nieuwe concept bediend met exacte inzichten in de kosten, op de consument gerichte, begrijpelijke taal en een leasecontract dat qua voorwaarden en prijs past bij de klant, aldus Autoleaseman.

Waar er voorheen voornamelijk door bedrijven werd geleasd, wordt het voor MKB’ers, ZZP’ers en particulieren ook steeds interessanter om te leasen.

“Om een leasecontract te krijgen dat goed bij de klant past, moet je precies weten hoe die voorwaarden in elkaar zitten én moet je dat kunnen koppelen aan de specifieke mobiliteitsbehoefte van de klant,” legt Maik Dielissen, oprichter van Autoleaseman, uit.

Autoleaseman werkt samen met gevestigde leasemaatschappijen, zoals Alphabet, Arval en LeasePlan. “We fungeren daarbij als intermediair en adviseur tussen klant en leasemaatschappij,” legt Dielissen uit. “Waarbij de ideale combinatie tussen leasemaatschappij en klant wordt gezocht. We zijn de Hypotheker van de autoleasecontracten.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.