Leasemaatschappij Wensink Lease & Services en aanbieder van wagenparkbeheersystemen Fleetcraft hebben een strategische samenwerking gesloten voor een nog betere dienstverlening, niet alleen op het gebied van operationeel wagenparkbeheer, maar ook voor advies over voertuigconfiguraties, financiën en inzet.

Laurens Stigter, ceo Wensink Automotive: “Onze klanten hebben steeds meer behoefte aan ontzorging op het gebied van wagenparkbeheer in brede zin. Met Fleetcraft hebben wij een perfecte partner gevonden om zowel onze personen- als bedrijfswagenklanten volledig te ondersteunen. De jarenlange ervaring van Fleetcraft in het merkonafhankelijk beheren van complexe vloten voor vrachtwagens, bestelwagens en personenauto’s is een welkome aanvulling op onze dienstverlening.”

Versterken

Jan Willem Gosseling, directeur Fleetcraft: “Door deze strategische samenwerking zijn we beter toegerust voor de toekomst en kunnen we meer specialistische diensten en producten aanbieden. Onze kennis en expertise op het gebied van fleetmanagement en logistiek zal ook worden ingezet om de klanten van Wensink volledig te ontzorgen. Hiermee versterken beide bedrijven hun positie in de markt en borgen we als Fleetcraft de continuïteit als onafhankelijke fleetmanagementspecialist naar de toekomst.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties