Op 8 november a.s. draagt Ford dealer Auto Martens Zevenaar alle verkoop- en werkplaatsactiviteiten over aan Wensink Automotive. Hiermee wordt de voortzetting van het, gedurende ruim 50 jaar door drie generaties Martens geleidde bedrijf, gewaarborgd. De overname past in de toekomstvisie van Wensink Ford en Ford Nederland.

Gedurende ruim 50 jaar heeft Auto Martens Zevenaar een gerespecteerde naam opgebouwd. De vestiging in Zevenaar grenst aan het verzorgingsgebied van Wensink Ford en beide bedrijven zijn dan ook geen onbekenden voor elkaar. Om personen- en bestelwagenklanten in de toekomst goed te blijven bedienen, is een slagvaardige organisatie nodig. In een markt die letterlijk en figuurlijk altijd in beweging is, moeten medewerkers, equipment en kennis op het allerhoogste niveau functioneren. Auto Martens Zevenaar, Ford Nederland en Wensink Ford zijn van mening dat Ford klanten het meest gebaat zijn bij een continuering van de verkoop- en servicewerkzaamheden onder de vlag van Wensink Automotive.

Laurens Stigter, CEO Wensink Automotive: “Het is geen geheim dat relatief veel klanten van Auto Martens ook van ver buiten Zevenaar komen. Dat zegt iets over de prettige en servicegerichte manier van werken. Het is aan ons om het warme gevoel van dit familiebedrijf vast te houden en uit te bouwen. Ik heb er alle vertrouwen in dat ons dat samen met alle overgenomen medewerkers van Auto Martens gaat lukken.”

Overdracht

De overdracht van Auto Martens Zevenaar betekent de veertiende vestiging van Wensink Ford. Het verzorgingsgebied dat zich uitstrekt van Arnhem tot Leeuwarden, heeft hierdoor een extra locatie in het zuiden. Op 8 november a.s. dragen Ellie Steverink-Martens en Martin Steverink, als derde generatie van Auto Martens, het bedrijf over aan Wensink Ford. Om deze overdracht soepel te laten verlopen, blijft Martin Steverink nog twee jaar aangesloten op de nieuwe Wensink Ford vestiging. Zowel Auto Martens Zevenaar als Wensink Ford kennen een prettige en professionele bedrijfscultuur. Beide dealers zijn ook meerdere keren onderscheiden met de Chairman’s Award welke door Ford Nederland wordt toegekend aan het best presterende bedrijf op het gebied van klanttevredenheid.

Op de foto (v.l.n.r.): Ellie Steverink-Martens (Auto Martens), Martin Steverink (Auto Martens), Laurens Stigter (Wensink Automotive).

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
18 juni 2024
Meest bekeken berichten
Recente Reacties