Automaterialen Jagersma opent in Drachten

Automaterialen Jagersma opent op 23 januari haar deuren in Drachten. De grossier opent de nieuwe vestiging aan De Hemmen 29 onder leiding van Robert Groenewold en breidt uit, omdat het pand in Doezum te klein wordt. Naast een winkel en showroom, is er in Drachten ook een trainingscentrum voor garagisten.

In januari 2008 nam de familie Groenewold, al ruim 55 jaar actief in de autobranche, het automaterialenbedrijf over van eigenaar Jagersma. Zowel vader als zoon Groenewold waren al ruim vier jaar werkzaam bij Jagersma en hebben het verder uitgebouwd.

Jagersma bedient haar gebied zonder vaste logistieke routes. “Juist het directe contact en de optimale service is essentieel voor onze klanten, die hoge eisen stellen aan de kennis, kwaliteit en service”, aldus Groenewold.

Automaterialen Jagersma is leverancier van automaterialen, gereedschappen, banden, equipment en accessoires in het Zuidelijk Westerkwartier.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.