Automechanika wordt hybride beurs

De Automechanika Frankfurt (14 tot 18 september 2021) vindt dit jaar voor het eerst plaats als een hybride evenement. De fysieke beurs staat daarbij op de voorgrond. Daarnaast biedt Automechanika alle exposanten mogelijkheden voor digitaal netwerken met wie om redenen van de coronapandemie niet naar Frankfurt kan komen.

In september 2020 was de beurs nog geheel digitaal. Voor dit jaar heeft de organisatie er toch voor gekozen een deel van de beurs fysiek, in Frankfurt te organiseren. Detlef Braun, algemeen directeur van Messe Frankfurt: “Tegen de achtergrond van ons hygiëne- en veiligheidsconcept staat niets evenementen die veilig zijn voor de deelnemers in de weg.”

Gratis

Olaf Mußhoff, directeur van Automechanika Frankfurt: “Met een digitale tool voor matchmaking en afsprakenplanning, en de mogelijkheid van live chats en één-op-één videogesprekken kunnen exposanten zich richten op klanten en nieuwe leads binnenhalen. Die mogelijkheden stellen we dit jaar gratis ter beschikking aan ongeveer tweeduizend exposanten die hun deelname aan de beurs al hebben bevestigd.”

Daarnaast blijven de productinformatie en bedrijfsprofielen van de exposanten ook na de evenementperiode online. “Hiermee zorgen we voor een groot bereik voor alle deelnemende bedrijven”, aldus Mußhoff.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3963 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *