Automotive Academy Sator van start

Sator lanceert de Automotive Academy. De website automotiveacademy.nl is inmiddels online en binnenkort vallen 12.000 catalogi op de deurmat van het Nederlandse autobedrijf. Automotive Academy stelt monteur, kader en werkplaatsmanagement in staat de kennis op peil te houden en zelfs te verhogen.

De Automotive Academy start met zes vestigingen in Amsterdam, Breda, Hoensbroek, Naaldwijk,
Veenendaal en Zwolle. Automotive Academy weet dat méér kennis zorgt voor een vollere brug. De opleiding bedient toekomstgerichte ondernemers die weten dat de continuïteit in de sector vereist dat autobedrijven en haar medewerkers aanhaken, bijblijven en opschakelen.

Automotive Academy verzorgt haar opleidingen en trainingen in nauwe samenwerking met de automotive grossiers van Nederland. Daarnaast zijn er eigen trainingscentra. Moderne theorielokalen. Volledig ingerichte praktijkruimten. Slim verspreid over Nederland, voor een optimale dekking en betere bediening van de klant: de garagehouder en zijn monteurs.

Voor de uitvoering van de opleidingen werkt Sator nauw samen met gerenommeerde opleiders als Innovam, Autoniveau, GMTO, Ochse en Wesp.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.