Autoniveau huldigt eerste vier Diagnose-experts

De eerste vier monteurs mogen zich nu gecertificeerd Diagnose-expert noemen, nadat zij via Autoniveau het hele opleidingstraject gunstig hebben afgerond. Het viertal kreeg de certificaten uitgereikt tijdens een special event van Cartal Rijsbergen rond Sail Out, de afronding van Sail 2015.

Paul de Looze van het gelijknamige autobedrijf uit Heemstede, Herman Kolk van Autoservice Ursem, Remko Toet van Smit’s Autobedrijf in Zoetermeer en Laurens de Wit van Vakgarage De Wit uit Nieuwerkerk aan den IJssel zijn de vier eerste monteurs die zich gecertificeerd Diagnose-expert mogen noemen.

Autoniveau is één van de instituten die samenwerken binnen Automotive Academy, een initiatief van Sator. Met zes vestigingen in Amsterdam, Breda, Hoensbroek, Naaldwijk, Veenendaal en Zwolle wil Automotive Academy vanaf september 2015 het nationale platform zijn waar het trainingsaanbod te vinden is.

De uitreiking van de vier certificaten was onderdeel van het officiële deel van het event bij Granuband, waar zo’n vierhonderd relaties van Cartal Rijsbergen en Autoniveau te gast waren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.