LKQ Fource heeft voor zijn Automotive Academy een nieuwe trainingslocatie geopend in Weert. De feestelijke opening vond plaats op 22 juni.

In vijf maanden tijd is in Weert een trainingslocatie van duizend vierkante meter gerealiseerd, waar de eerste testtrainingen inmiddels zijn gegeven. Op de locatie zijn onder meer een tweetal ruime theorieruimten gemaakt, voorzien van interactieve les- en communicatiemiddelen. In de praktijkruimte kunnen zowel de reguliere trainingen, EV-trainingen als ook de nieuwe ADAS-trainingen en schadeherstelopleidingen gegeven worden.

Nieuwste technieken

Danny Miedema, hoofd Customer Training bij LKQ: “Met deze nieuwe locatie bieden we zowel technische als commerciële studenten de faciliteiten die het hedendaagse garage- en schadeherstelbedrijf van ons vraagt. De mogelijkheden om nu ook de nieuwste technieken op de juiste manier aan bod te laten komen zijn een groot pluspunt van deze locatie.”

Een uitgebreid interview met Danny Miedema over de nieuwe trainingslocatie van Automotive Academy in Weert leest u in het aankomende nummer van Aftersales Magazine, dat dinsdag 4 juli verschijnt.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties