Het Chinese EV-merk Zeekr, onderdeel van de Geely-holding, heeft met LKQ Fource een intentieverklaring getekend voor de oprichting van een partnerschap voor het onderhoud van de Zeekrs in Nederland.

De beoogde samenwerking houdt in dat uit het Lease Service Partner-netwerk van LKQ Fource EV-specialisten worden geselecteerd voor alle voertuigservicediensten van Zeekrs particuliere en wagenparkklanten.

Vertrouwen

Alex Gelbcke, ceo LKQ Benelux-Frankrijk, zegt: “We zijn erg trots dat Zeekr LKQ Fource heeft gekozen als servicepartner in Nederland. De gemeenschappelijke intentieverklaring geeft blijk van vertrouwen dat wij een efficiënte en klantvriendelijke partner zullen zijn binnen het Zeekr Care-serviceprogramma. Via ons netwerk van hoogwaardige werkplaatsen beschikken we over de nodige infrastructuur en expertise om eersteklas service te bieden op deze luxe elektrische voertuigen. We kijken ernaar uit om onze samenwerking met ZEEKR te verdiepen.”

Langdurig

“Zeekr staat voor de hoogste kwaliteit en klantvriendelijkheid, wat natuurlijk ook geldt voor service, onderhoud en reparatie. Daarom willen we samenwerken met LKQ Fource in Nederland nu we onze aanwezigheid in Europa verder uitbreiden. De ondertekening van de gemeenschappelijke intentieverklaring met LKQ Fource is een belangrijke stap in wat we hopen dat een sterke, langdurige samenwerking zal worden”, aldus Stephen Dorman, hoofd klantenservice bij Zeekr Europe.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties