Autoprof Gorinchem boeit 15.669 mensen

Beursorganisator Rik Silderhuis maakt zich alweer op voor de volgende beurs in de Evenementenhal in Hardenberg, die 17 maart start. Dat kan hij met een goed gevoel doen, want hij kan terugblikken op een positieve 2015-editie van Autoprofessioneel en Schadeherstel Vakbeurs. In totaal kwamen er 15.669 bezoekers over de vloer.

“Met ons team merkten we dat er op de eerste dag al erg positief werd gereageerd door standhouders en bezoekers op de goede aanloop. Normaal start de beurs op dinsdag altijd wat rustiger, maar het viel iedereen op dat de opkomst en het marktvertrouwen aantrekt”, aldus Silderhuis.

De bezoekcijfers van deze Autoprof liggen in dezelfde lijn als de afgelopen twee jaar. Met 15.669 aanwezigen is dit net iets meer dan in 2014 (15.516) en vergelijkbaar met 2013 (15.626). Het verbrede beursplatform heeft afgelopen dinsdag 3961 geïnteresseerden in de Evenementenhal in Gorinchem ontvangen. De woensdag was met 6247 bezoekers de topdag en de beursuren op donderdag boeiden in totaal 5461 mensen.

“Voor ons wordt 2015 vooral een transformatiejaar. We zijn de afgelopen jaren heel succesvol geweest met het fullserviceconcept, waarmee we destijds de eerste waren in Nederland. Maar we willen de beurzen vanaf volgend jaar een inhoudelijke kwaliteitsimpuls geven. Dat gaat verder dan alleen veel vierkante meters verhuren en veel standhouders en bezoekers naar de beurs halen. Vakbeurzen moeten meer een beleving worden waar van alles te zien en te beleven is: van demonstraties van de nieuwste innovaties tot interessante bijeenkomsten”, vertelt Silderhuis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.