Autoprof Hardenberg sluit op 10.644 bezoekers

Editie 2016 van Autoprof Hardenberg gaat de boeken in met een totale toeloop van 10.644 bezoekers. Het slot was donderdag goed voor 3678 man, daarmee de middenpositie innemend tussen de openingsdag (2905, dinsdag) en de tweede beursdag (4061, woensdag).

Daarmee was de Evenementenhal duidelijk minder drukbezocht dan vorig jaar, toen er 14.007 mensen een kijkje kwamen nemen. De afwezigheid, ditmaal, van de grote grossiersgroepen was ongetwijfeld de belangrijkste reden voor de teruggang. Aan exposantenzijde overheerste niettemin tevredenheid, zegt organisator Vincent Bilanovic. “Verdeeld over drie hallen kregen ze meer dan tienduizend mensen langs hun stands. Mensen die, zo heb ik op vele plekken teruggehoord, de tijd namen voor een inhoudelijk gesprek en ook in waren voor zaken. Over de gedane handel zijn de exposanten over het algemeen tevreden.”

De inschrijving voor Autoprofessioneel & Schadeherstel Hardenberg 2017 is inmiddels geopend. De beursdata zijn 17, 18 en 19 oktober 2017.  

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.