Autoruitherstelbedrijf van het Jaar-verkiezing

Focwa organiseert voor de bijna 300 bij haar aangesloten autoruitherstelbedrijven de verkiezing Autoruitherstelbedrijf van het Jaar 2010-2011. De winnaar wordt op 15 januari 2011 tijdens Interclassics Maastricht bekend gemaakt. Inmiddels zijn onder de inzenders 16 deelnemers geselecteerd.

De kandidaten zijn door een onafhankelijke inspecteur op locatie aan de hand van een kwaliteitscan gecontroleerd. Na de tweede ronde blijven de drie best scorende bedrijven over. Zij ondergaan een externe audit. Vervolgens zullen zij in ronde drie een beleidstest en een praktijkfinale tijdens Interclassics ondergaan. Hieruit volgt de winnaar die een wisseltrofee ontvangt. Aan de prijs is ook een reischeque en een bezoek aan een glasfabriek voor het hele team gekoppeld.

De finalisten laten hun monteur een reparatie en vervanging uitvoeren van een autoruit die door twee examinatoren van VOC worden gejureerd. De beleidstest telt voor de andere 50 procent mee en wordt door organisatieadviseur voor het MKB, Eduard Vorsterman van Oyen beoordeeld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.