Autoschadeteam sterker door overname Care Middelburg

Door de overname van Care in Middelburg heeft Autoschadeteam in Zuidwest-Nederland het aantal vestigingen uitgebreid tot veertien in totaal. Care Autoschade Middelburg heet nu Autoschadeteam Middelburg en is aangesloten bij Schadenet.

Door de overname heeft het bedrijf een stevige positie in Zeeland en naar eigen zeggen een optimale bereikbaarheid voor de klanten. De komende periode zal worden gebruikt om bedrijfsactiviteiten samen te voegen en te structureren. Op dit moment wordt het pand al van binnen gemoderniseerd volgens de laatste technieken.

De vestiging in Middelburg is een allround schadeherstelbedrijf voor regulier herstelwerk, maar ook voor uitdeuken zonder spuiten, spotrepair, ruitherstel en vervanging, kunststofreparatie, bekleding en herstel van campers en caravans.

Begin dit jaar werd Care Autoschade overgenomen door Schadenet, Diverse krachtige schadeondernemers (waaronder Möller in Rotterdam) maar ook grote franchisepartijen zoals Van Mossel en Reco Autoschade namen Care-vestigingen over, die ze zullen voortzetten onder het Schadenetlabel. Van de 49 vestigingen zullen er waarschijnlijk zo’n 22 tot 23 doorgaan.

Ivonne Vermeulen

Eindredacteur Aftersales Magazine. Ivonne heeft een rijke bagage waarin journalistieke waarden en kennis van de autobranche bijeenkomen. Dankzij haar rol binnen Focwa's Carrosserie beschikt zij bovendien over een indrukwekkend netwerk in de schadeherstelbranche.

Van Ivonne Vermeulen zijn er nog 343 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Ivonne Vermeulen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *