Autosnap EOBD-scanners bij Toolspecial

Toolspecial voegt met Autosnap een reeks nieuwe EOBD-scanners aan het assortiment toe. Van een simpel uitleesapparaat tot aan een full service diagnosesysteem voor een omvangrijke voertuigdiagnose.

De kleinste telg van de Autosnap-familie is de CR800 OBD-II/EOBD. Deze eenvoudige, handzame miniscanner is feitelijk een codelezer, die OBDII/EOBD-compatibele voertuigen ondersteunt. Eventuele motorproblemen zijn met dit apparaat door de monteur op te sporen.

De Autosnap EBS601 is speciaal ontworpen voor het veilig vervangen van de remblokken op de voertuigen van Volkswagen en Audi. Door het voertuig met de OBD-II aansluiting te verbinden, werkt het automatisch met de controlemodule. Met één druk op de knop blokkeert het remsysteem en verhoogt dit de veiligheid.

De A810 van Autosnap is een OBD-II/EOBD-scanner die iets meer diagnosemogelijkheden biedt. Deze compacte en gebruiksvriendelijke handheld werkt op alle na 1996 OBD-II compatibel Amerikaanse, Europese en Aziatische voertuigen.

De GD860 beschikt over belangrijke functies, zoals de ongeëvenaarde startonderbrekerprogrammering en wordt via wifi weer volledig geüpgraded.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *