Autotaxatie.net verder als Autotaxatie Partners

Autotaxatie.net, het taxatiesysteem van het inmiddels failliete Buitenhuis Automotive, gaat op eigen kracht verder als Autotaxatie Partners. Het bedrijf wordt gerund door directeur Nils van der Veen met steun van een nieuwe investeerder die niet uit de autobranche komt.

Daarmee is het faillissement van Buitenhuis Automotive definitief. Twee weken geleden al nam BVA Auctions de Auto-inruilservice van Buitenhuis over. Met die overname mochten vier oud-personeelsleden van Buitenhuis mee.

Nils van der Veen neemt nog eens drie medewerkers mee met Autotaxatie Partners. De overige personeelsleden van Buitenhuis raken werkloos.

Voor Van der Veen is het een enorme geruststelling dat Autotaxatie Partners nu op de kaart staat. “Zaak is dat we het vertrouwen in de branche weer terug winnen. Daar gaan we alles aan doen. Bijvoorbeeld met de garantie dat alle aangekochte auto’s worden gecontroleerd en betaald voordat deze worden opgehaald. Op deze manier willen we op korte termijn een positie gaan veroveren op de Nederlandse dealermarkt.”

Autotaxatie Partners hanteert een ‘lean and mean’ werkwijze met vier ervaren medewerkers, allen afkomstig van Autotaxatie.net. Naast Van der Veen zijn dit Floris Valk, Michiel van Beek en Edwin Arnoldus. De dienstverlening is gebaseerd op de bekende tools, maar uitgebreider qua functionaliteit en naar eigen zeggen scherper geprijsd. De inkoopvoorwaarden van Autotaxatie Partners voor autotransacties zijn gericht op comfort en zekerheid voor de dealer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *