Autotechnica 24 procent groter

De tweejaarlijks beurs Autotechnica 2012 is dit jaar 24 procent groter in oppervlakte en heeft 22 procent meer exposanten. Dat komt neer op 32.000 vierkante meter beursvloer en 1.400 vertegenwoordigde merken.

Luc Missante, algemeen directeur Federauto en secretaris van Autotechnica: “We verwelkomen nu al 35 nieuwe deelnemers. Maar ook de vaste exposanten keren terug. Iets meer dan 93 procent van de standhouders uit 2010 heeft zijn aanwezigheid voor deze editie bevestigd. Wekelijks ontvangen wij nog nieuwe aanmeldingen.”

Tijdens de vorige editie bezochten 31.500 bezoekers de beurs. Ongeveer twintig procent van de bezoekers waren autodealers, groothandelaars in auto-onderdelen, in garage uitrusting of in gereedschap. Circa achttien procent van de aanwezigen waren carrosseriebedrijven en zo’n twintig procent was werkzaam in universele garagebedrijven. Daarbij werkte 9,5 procent in transport- of autobedrijven. Nog eens twaalf procent van de bezoekers waren technische specialisten op het gebied van banden en diesel.

Gelijktijdig met Autotechnica vindt van 25 tot en met 28 maart In Brussel ook de beurs Service Station en Car Wash plaats, wat met hetzelfde toegangsbewijs bezocht kan worden.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.