Autotrack genomineerd voor Remarketing Award

Autotrack.nl is genomineerd voor de Remarketing Award 2012. De award wordt op 22 maart uitgereikt op het jaarlijkse Remarketing Event, die dit jaar in het teken staat van Transparantie. Autotrack.nl is genomineerd voor haar strikte controles van auto’s voor plaatsing op de site.

Sander van den Hout, directeur van Autotrack.nl: “Transparantie leidt tot meer duidelijkheid en vergroot het consumentenvertrouwen, ook het autobedrijf krijgt beter inzicht in het gehele inkoopproces. Niet alleen de consument heeft dus voordeel van meer transparantie, uiteindelijk zal de gehele branche hiervan profiteren. Het vergroten van transparantie vergt echter wel een omslag van de hele sector. Met de nominatie vanuit de branche ben ik dan ook erg blij. Het is een bevestiging dat wij op de goede weg zijn.”

Het Remarketing Event is een initiatief van Expo Motion. Tijdens het congres gaan beslissers uit de branche met elkaar in debat of de markt klaar is voor meer transparantie in de steeds veranderende occasionmarkt.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.