Autotrust neemt Autogarantie.nl over

Garantieverzekeraar Autotrust heeft per direct alle activiteiten van Autogarantie.nl overgenomen. Autogarantie.nl verkoopt sinds 2015 garantieverzekeringen voor occasions via geselecteerde autobedrijven en direct aan consumenten.

“Als marktleider in garantie willen we verschillende marktsegmenten kunnen bedienen”, zegt directeur Gerben van Dam van Autotrust. “Met de koop van Autogarantie.nl hebben we een sterk en herkenbaar merk aan ons portfolio kunnen toevoegen, waarmee we onze groeiambities nog beter kunnen waarmaken.”

Autotrust werkt samen met importeurs, merkdealers en grote onafhankelijke autobedrijven. Het merk Autogarantie.nl zal na de overname worden ingezet voor producten gericht op de particuliere markt en bij kleinere autobedrijven.

Sterke partner

De polissen van Autogarantie.nl werden tot voor kort gedekt door de Franse verzekeringsmaatschappij Covea. Autotrust beschikt over een eigen verzekeringsmaatschappij die na de overname als risicodrager voor Autogarantie.nl zal optreden. “Vanwege de steeds wijzigende regelgeving rondom garanties zochten we een sterke partner om mee samen te werken”, zegt Niels van der Vlist, mede-eigenaar van Autogarantie.nl. “Uiteindelijk bleek een overname van de activiteiten door Autotrust voor ons de beste optie te zijn.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3423 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.