Autovak dag twee trekt 4.718 bezoekers

De tweede dag van Autovak RAI is goed voor 4.718 bezoekers. Dag één en twee samen zorgen in totaal voor 8.836 registraties. De beursvloer was dinsdag beduidend drukker dan maandag en exposanten hebben vele geïnteresseerden te woord gestaan, rust hebben zij niet gekregen.

De beurs in 2009 en die van dit jaar zijn niet echt met elkaar te vergelijken, zegt beursmanager Stefan Vernooij. “Het aantal bezoekers dat we nu dagelijks halen is een erg mooi aantal, omdat we deze editie kortere openingstijden hebben dan in 2009. Toen was de beurs van 11 tot 22 uur te bezoeken, dit keer per dag drie uur korter.”

Vorige editie trok de vakbeurs nog in totaal 22.030 bezoekers, verdeeld over vier dagen. De organisatie doet nog geen uitspraak over het verwachte aantal van dit jaar. “Dat weten we vrijdag.”

De beurswand van Aftersales Magazine

Aftersales Magazine heeft promotiedames op de beurs

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.