Autoveiling Nederland Erkend Register Veilinghuis

Autoveiling Nederland uit Kaatsheuvel wordt opgenomen in het Register van Veilinghouders en Veilinghoudersbedrijven van de Federatie van Taxateurs Makelaars Veilinghouders in Roerende Zaken (Federatie TMV). Daarmee mag het bedrijf het keurmerk Erkend Register Veilinghuis voeren.

“Met het behalen van het examen zijn wij door de Federatie TMV beloond voor onze jarenlange inzet als betrouwbaar veilinghuis en daar zijn wij enorm blij mee”, aldus Wierd Meijering, algemeen directeur van Autoveiling Nederland.

Ook zijn directeur Ferry Rasenberg en verkoopteamleider Patrick Terschegget vorige maand geslaagd voor het taxateursexamen Hedendaagse Motorvoertuigen van de federatie. Met deze promotie volgen zij Wierd Meijering in de voetsporen. Alle drie zijn hiermede bevoegd om rechtsgeldige taxatierapporten te maken van alle moderne motorvoertuigen.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *