Autozine op de iPhone en iPad

Autozine is vanaf nu ook beschikbaar op de iPhone en iPad. De applicatie op de iPad geeft de autotests en het nieuws van Autozine en met het programma op de iPhone heeft de gebruiker de beschikking over gegevens van alle auto’s op de markt. Daarnaast biedt de iPhone app spelletjes die de autokennis op de proef stellen.

De applicatie voor de iPhone en iPod Touch is bedoeld als het Zwitsers zakmes voor de autokoper. Behalve de testverslagen en het nieuws, toont het foto’s, (lease)prijzen en technische specificaties van alle auto’s van 1999 tot nu. De dealerlocator toont aan de hand van de huidige locatie de dichtstbijzijnde garages van een bepaald merk, inclusief waarderingscijfers van klanten. Via de fora kunnen ervaringen van bezitters van auto’s worden geraadpleegd.

De Autozine ‘app’ is in eigen beheer ontwikkeld en gratis te downloaden in de talen Engels, Duits, Nederlands, Frans en Zweeds.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *