Avenu Autogroep betrekt nieuw pand

De Avenu Autogroep heeft zaterdag 2 juli haar nieuwe pand aan de Franciscusweg in Hilversum officieel geopend en in gebruik genomen. De servicevestiging is ingericht voor Audi, Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens en richt zich uitsluitend op service en onderhoud. Geïnteresseerden in nieuwe en gebruikte personenauto’s kunnen terecht bij Avenu in Naarden, Huizen of Almere.

Directeur Paul Vedder: “Avenu Autogroep heeft besloten tot de bouw van het nieuwe pand om de hoogste servicekwaliteit te kunnen bieden. Het dienstenaanbod is uitgebreid met bijvoorbeeld een speciale ruimte waar de klant samen met een servicemedewerker een korte inspectie kan doen rondom de auto, voorafgaand aan een onderhoudsbeurt.”

Avenu Autogroep heeft zeven vestigingen in het Gooi en Almere en biedt mobiliteitsdiensten aan particulieren en bedrijven. Het betreft verkoop, onderhoud, service en schadeherstel, leasing, verhuur, financiering en verzekering.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *