Axalta lanceert nieuw lakmerk

Lakproducent Axalta komt met een nieuw lakmerk: Syrox, dat is ontwikkeld voor de Europese schadeherstelmarkt. Syrox is een volledig en compact laksysteem, inclusief een watergedragen basislak.

Het nieuwe lakmerk biedt een complete serie lakproducten, die makkelijk toepasbaar zijn. Daarnaast biedt Syrox een uitgebreide kleurenserie door de spectrofotometertechnologie en kleurendatabase van Axalta.

Ook is er speciale aandacht besteed aan de verpakking, waarbij speciale doseerdeksels moeten zorgen voor een nauwkeurig gebruik van de lak. Overigens zijn de flessen ook beschikbaar in kleinere volumes.

Syrox is volgens Axalta vooral geschikt voor middelgrote en kleine schadeherstelbedrijven. “We stelden vast dat er een vraag was naar een recht-toe-recht-aan, eenvoudig laksysteem dat economisch is en accurate kleurtechnologie levert”, aldus Matthias Schönberg, vicepresident Alaxta en president in Europa, het Midden-Oosten en Afrika van Axalta.

Ivonne Vermeulen

Eindredacteur Aftersales Magazine. Ivonne heeft een rijke bagage waarin journalistieke waarden en kennis van de autobranche bijeenkomen. Dankzij haar rol binnen Focwa's Carrosserie beschikt zij bovendien over een indrukwekkend netwerk in de schadeherstelbranche.

Van Ivonne Vermeulen zijn er nog 343 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Ivonne Vermeulen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.