B-to-b-retailer directeur bij Partspoint

Ernie van Huet (voorheen werkzaam bij Makro en Staples) is aangesteld als directeur productmanagement en inkoop bij Partspoint Group, direct vallend onder operationeel directeur Peter Meyer. Het bedrijf vult steeds meer topfuncties met managers van buiten de branche.

De 54-jarige Van Huet komt van buiten de automotive-branche; zijn ervaring in de b-to-b retailbranche en b-to-b onlineverkoop deed hij op bij Makro Nederland en bij Staples Office Centre Benelux. Hij vervulde diverse commerciële functies binnen vakgebieden zoals productmanagement, categoriemanagement, prijsstelling en marketing. Daarnaast is hij nauw betrokken geweest bij diverse Europese projecten van Staples.

Cor Baltus, CEO Partspoint Group: “We zetten een verdere stap in het optimaliseren van onze productportfolio. Ernie van Huet zal ons, met een frisse blik van buiten de branche, voorgaan in het nog meer klantgericht werken. Dit zal uiteindelijk resulteren in een beter aanbod voor onze klanten en de beschikbaarheid van nog meer onderdelen.”

Paul Greijn wordt salesmanager

Als gevolg van het aantreden van Ernie van Huet zal Paul Greijn deze positie vrijmaken, die hij bijna een jaar ad-interim heeft ingevuld. Greijn blijft echter actief binnen de gelederen van Partspoint Group, als salesmanager bij Staadegaard en TC. Als salesmanager krijgt hij een leidende en bepalende rol, waarbij zijn kennis en kunde behouden blijft voor Partspoint Group.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.