Banden- en wieleninfo wordt ontsloten

VWE en Drive Right zijn een strategische samenwerking aangegaan voor het ontsluiten van specifieke autobanden- en wielen informatie voor de Nederlandse markt, gekoppeld aan de Nederlandse kentekenregistratie. Deze informatie is vanaf nu beschikbaar bij de Interdata (webservices) van VWE.

“De wereld van banden en wielen is nieuw voor VWE. We hebben daarom gezocht naar een internationale partij die op dit specialistische gebied zijn sporen heeft verdiend”, aldus Jasper Verweij, manager zakelijke ontwikkelingen bij VWE. Richard Bailey, directeur van Drive Right: “We zien enorme kansen voor onze gezamenlijke propositie voor de Nederlandse markt. Zo beschikken wij over een oplossing voor de afgifte van de juiste energielabels bij banden, die per november verplicht worden in Europa.”

Drive Right wordt in Nederland vertegenwoordigd door Voertuig Innovatie Techniek Nederland. Het moederbedrijf is gevestigd in Engeland en Nieuw Zeeland en al jarenlang specialist in het verzamelen en verwerken van autobanden- en wielen informatie. Drive Right levert deze informatie wereldwijd aan velgen- en bandenproducenten, autofabrikanten, bandengrossiers, banden retail en online webshops.

Tijdens het Nationaal Bandencongres komen de ins en outs van het bandenlabel naar voren, zijn er seminars van Goodyear, Vredestein en Michelin en zijn er topsprekers uit de bandenbranche. Lees er hier alles over >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.