Bandenservice op locatie

Voor autobedrijven die soms banden (de)monteren of die mobiel bandenservice verlenen, heeft Toolspecial.com nu de universele bandenmontagetafel Gaither 12770 opgenomen in haar assortiment.

Met de Gaither 12770 kan zonder perslucht of elektriciteit een grote variëteit aan banden snel gemonteerd of gedemonteerd worden. De montagetafel is geschikt voor banden van negen tot twintig inch. Hierdoor kunnen de banden van nagenoeg alle personenauto’s, bestelwagens, SUV’s en aanhangwagens geserviced worden. Bij de Gaither 12770 zit standaard ook een uitgebreide accessoireset. Met de optionele adapter 12770A is het bandenserviceapparaat ook geschikt voor banden van onder meer motorfietsen, quads, scooters, mini tractoren en vele soorten industriebanden.

Toolspecial, onderdeel van Harrems Tools, heeft sinds de start van dit jaar een nieuwe uitstraling. Lees er hier alles over >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.