Bart Kamps directeur Explora

Bart Kamps wordt vanaf 1 juli aangesteld als directeur Explora, waarmee hij Bas Suurenbroek opvolgt. Zijn huidige functie wordt voorlopig niet opnieuw ingevuld. In zijn nieuwe functie zal Kamps zich voornamelijk gaan richten op het verder uitbouwen van de Explora-identiteit en rechtstreeks rapporteren aan directeur Bernard de Graaf van Rupro Beheer.

Bart Kamps is in 1996 bij Explora in dienst getreden als vertegenwoordiger. Vervolgens is Kamps doorgegroeid tot salesmanager Explora. “Met zijn achtergrond en na een gedegen inwerkperiode is hij voor ons de ideale nieuwe directeur van Explora”, aldus De Graaf.
Suurenbroek was sinds 2003 directeur van Explora en gaat nu als commercieel directeur automotive werken binnen Rupro Beheer. Daar wordt hij verantwoordelijk voor keyaccounts en nieuwe markten.

Rupro is de beheermaatschappij van Explora, maar ook van Rema Tiptop, Brekupa en sinds 1 mei van dit jaar ook Amtech.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *