Bedrijfswagenplan van Kroon-Oil

Kroon-Oil introduceert het Bedrijfswagenplan, waarmee klanten over een nieuwe Peugeot Partner bestelauto kunnen beschikken. Het concept is onderdeel van het Mobiliteitsplan van Kroon-Oil en wordt geïntroduceerd tijdens Autoprofessioneel en Schadeherstel Vakbeurs in Gorinchem.

De afnemer maakt volgens eigen zeggen met Kroon-Oil laagdrempelige afspraken over onder meer de leasevoorwaarden, schades en onderhoud. Daarnaast kent Kroon-Oil geen afnameverplichting en geen verhoogde bulktarieven van smeermiddelen. Ook biedt het plan de mogelijkheid om zelf onderhoud te doen met facturatie aan de leasemaatschappij.

De oliespecialist presenteert het Bedrijfswagenplan ook op haar stand van de vakbeurs in Gorinchem. In het Mobiliteitsplan zijn onder andere ook een leenfiets, leenscooter en personenwagen opgenomen.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.