Behr Hella Service komt met waterpompen en -kits

Behr Hella Service (BHS) start deze maand met de levering van waterpompkits en waterpompen. De introductie omvat meer dan 150 kits en ruim 600 pompen als losse vervangingsdelen.

Het nieuwe assortiment waterpompkits maakt een vervanging mogelijk op ruim negentig procent van het West-Europese wagenpark met een door een distributieriem aangedreven waterpomp. Voor het totale losse pompprogramma geldt een marktdekking van meer dan negentig procent. In de loop van 2012 zal het programma verder worden uitgebreid.

De nieuwe kits van BHS bevatten behalve de waterpomp (waar nodig met O-ringen of andere afdichtingen) ook alle, voor de aandrijving noodzakelijke, distributieriemen, span- keer- en geleiderollen en trillingsdempers.

Om de marktintroductie van de waterpompkits en waterpompen niet ongemerkt voorbij te laten gaan wordt in Burkina Faso in Afrika, in opdracht van BHS en Hella, een handwaterpomp geïnstalleerd. Hiermee kunnen dorpbewoners schoon grondwater oppompen.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.