De complete Ford dealerorganisatie sluit zich aan op het Indi-systeem, waardoor alle dealers in de loop van het eerste kwartaal gebruik gaan maken van de functionaliteit. Ford gaat haar klantendatabases opschonen en verrijken via het Indi-platform.

“Wij zijn al vanaf het begin betrokken bij de Vereniging Indi”, aldus Rob Mulder, coördinator dealersystemen en zakelijk management van Ford Nederland. “Inmiddels zijn wij gestart om Indi grootschalig uit te rollen. Alle dealers hebben positief gereageerd op de deelname.”

De Ford-dealers werken met verschillende pakketten, te weten Darts en Wincar (Reynolds en Reynolds) en Autoline (ADP). Indi heeft een actieve koppeling met negentig procent van de gebruikte DMS-systemen in de Nederlandse markt.

Martin Huisman, voorzitter Vereniging Indi: “Voor ons is Ford een belangrijk merk om aan te sluiten en we hebben de meeste merken ondertussen aan boord. Inmiddels zijn er meer dan 200 vestigingen aangesloten en bijna 600 gecontracteerd. Indi is een initiatief van RAI Vereniging afdeling Auto’s en Bovag Autodealers. Dit brancheplatform bewijst dat samenwerking tussen importeurs en dealers mogelijk is en lonend kan zijn.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties