‘Bende van 10’ met Infomotive Interqsoft

‘De bende van 10’ heeft besloten de marketingactiviteiten voortaan in samenwerking met automatiseerder Infomotive Interqsoft aan te pakken en uit te breiden. Het samenwerkingsverband van tien onafhankelijke automaterialengrossiers brengt al jaren periodiek een actiemagazine uit waarin diverse exclusieve aanbiedingen staan voor het garagebedrijf.

Koen van Gils van Infomotive Interqsoft: “Dat is in de sterk veranderende autobranche onvoldoende om garage- en autobedrijven te binden. Ten eerste zal de frequentie van het aantal aanbiedingen door de deelnemende grossiers worden opgevoerd. Daarnaast zal het inkoopbeleid voor bepaalde productlijnen worden gekanaliseerd. Dat levert een kostenvoordeel op dat kan worden gebruikt om auto- en garagebedrijven te laten profiteren van scherpe prijzen. Verder zullen we eventuele automatiseringsvraagstukken van auto- en garagebedrijven oppakken. De tien grossiers willen ook hier meer een partner voor hun klanten zijn. Infomotive Interqsoft heeft hier al een jarenlange ervaring, speciaal voor het relatief kleine universele garagebedrijf.”

Op dit moment bestaat ‘De Bende van 10’ uit de volgende grossiers: Bogamat Automaterialen uit Den Bosch (twee vestigingen), De Leeuw met vestigingen in IJsselstein en Houten, Easyparts Automaterialen uit Maastricht, All4car in Sittard, AMC Zeist, Boensma Automaterialen uit Goor, Jabo Automaterialen uit Oosterwolde, Holland Autoparts uit Veldhoven, Excluparts uit Nijmegen en Zieleman Automaterialen in Vianen.

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1778 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.