Benefietavond door Berner

Gereedschappenspecialist Berner organiseert op 12 mei 2011 een benefietavond ten behoeve van stichting Childcancer Just Beat It. De opbrengst van de avond gaat naar de goede doelen Kika Nederland, VZW Kinderkankerfonds in België en stichting Kriibskrank Kanner Luxemburg.

Guido Dieteren, bekend van de Symphonica in Rosso concerten, sopraan Wendy Kokkelkoren en Hollands got Talent-winnaar Martin Hurkens treden op. Er is ook een viergangendiner op het terrein van Berner in Landgraaf. De presentatie is in handen van Miss België 2006, Virginie Claes. Op de website Childcancer-justbeatit.com staat het hele programma en de mogelijkheden tot deelname.

Voorafgaan aan de benefietavond is er op 7 mei het Just Beat It Popfestival op de campus in Kerkrade. Op 18 juni 2011 beginnen in Brussel acht sportievelingen aan een fietstocht van 823 kilometer, de finish is in Chamonix (Frankrijk) op 25 juni. Op deze dag starten daar, als afsluiting van meer dan een jaar van activiteiten voor de goede doelen, twintig medewerkers van Berner aan het beklimmen van de hoogste berg van West-Europa, de Mont Blanc.

Berner bestaat dit jaar veertig jaar en is gespecialiseerd in de directe verkoop van kleine verbruiksmaterialen en gereedschappen aan professionele gebruikers in de automotive, bouw en Industrie.

UPDATE
De veiling op de benefietavond heeft uiteindelijk €7.190,- opgebracht. Het volledige bedrag gaat naar Stichting Childcancer Just Beat It.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.