Beste Kwik-Fit staat in Bijlmermeer

De Kwik-Fit vestiging aan de Kromwijkdreef in Amsterdam Zuidoost (Bijlmermeer) is uitgeroepen tot beste Kwik-Fit filiaal van 2013. Dat hebben de klanten van de landelijke autoserviceketen bepaald in een klanttevredenheidsonderzoek. Ruim 72.000 klanten van 182 Kwik-Fit vestigingen deden mee aan het onderzoek.

Met een gemiddelde van 8,7 scoorde de vestiging in Amsterdam Zuidoost op alle punten hoog. Vooral bij klantvriendelijkheid en kwaliteit van het geleverde werk sprong de vestiging aan de Kromwijkdreef er in zeer positieve zin uit. Bijna alle respondenten bij deze vestiging gaven aan terug te keren naar Kwik-Fit. Kwik-Fit Bijlmermeer mag deze titel bijna twee jaar na de opening van dit filiaal al in ontvangst nemen.

Eervolle vermeldingen kregen ook de twee Kwik-Fit vestigingen in Emmen, die de tweede en derde plaats behaalden. De vestigingen in Meppel (winnaar in 2011 en 2012) en Emmeloord sluiten de top 5.

Het landelijke gemiddelde klantcijfer voor alle Kwik-Fit filialen is gestegen van een 8,0 in 2012 naar een 8,1 in 2013. Hieruit blijkt dat de investeringen van Kwik-Fit in kwaliteit succesvol zijn. In 2013 is Kwik-Fit een samenwerking aangegaan met TÜV Nederland om de kwaliteitseisen van de apk en onderhoudsbeurten te waarborgen en is Kwik-Fit gecertificeerd door stichting Duurzaam Repareren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.