Beste leerbedrijf en leermeester gekozen

Autobedrijf Jelle Talsma uit Heerenveen is door Innovam gekozen tot Beste Leerbedrijf 2010. De titel Beste Leermeester ging naar Frank van de Sande van MAN Eindhoven. Beide winnaars zullen de mobiliteitsbranche vertegenwoordigen in de landelijke verkiezing voor leerbedrijven en leermeesters in alle sectoren.

De jury ziet in Autobedrijf Jelle Talsma een leerbedrijf met een duidelijke visie op de toekomst van het bedrijf en op de personele bezetting die daaruit voortvloeit. In een actieve samenwerking met het ROC draagt het autobedrijf bij aan onderwijsvernieuwingen.
Leermeester Frank van de Sande scoort het hoogst op de criteria deskundigheid, stimulator en inspirator en organisatorisch vermogen. Hij is volgens de jury daarmee de meest complete leermeester.

Op 3 maart 2011 organiseert het samenwerkingsverband van kenniscentra voor beroepsonderwijs en bedrijfsleven, het Colo, de landelijke verkiezing voor leerbedrijven en praktijkopleiders. Autobedrijf Jelle Talsma en Frank van de Sande nemen het dan op namens de mobiliteitsbranche tegen de beste leerbedrijven en leermeesters uit onder andere de zorg, horeca, installatietechniek en bakkerijwereld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.