Bestegarage.nl ook in schade, glas en banden

De website Bestegarage.nl heeft haar vergelijkingsaanbod uitgebreid met diensten en producten rondom schadeherstel, glasreparatie en banden. In totaal zijn ruim 1.250 van dit soort bedrijven op de site te vinden, waaronder ketens als Profile Tyrecenter, Kwik-Fit, Carglass en Care Schadeservice.

Steven Kop, directeur Bestegarage.nl: “Wij vinden het belangrijk dat consumenten met meer vertrouwen hun auto door een garage laten onderhouden of repareren. Voor een consument is een garage een bedrijf dat ‘iets’ met auto’s doet. Wij helpen consumenten met het vinden van de beste garage voor hun auto in hun buurt. Met de toevoeging van ruim 1.250 nieuwe autobedrijven zetten we weer een belangrijke stap in het realiseren van onze missie.”

Totaal telt Bestegarage.nl nu ruim 12.000 autobedrijven. Binnenkort wordt de website voor consumenten uitgebreid met extra functionaliteit (filters), waarmee consumenten makkelijker en specifieker kunnen zoeken.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *