Beursruimte Autotechnica loopt vol

Ruim een half jaar voor Autotechnica 2012 in Brussels Expo is al meer dan tachtig procent van de beschikbare ruimte verhuurd. Opmerkelijk daarbij is het hoge aantal nieuwe standhouders.

Luc Missante, algemeen secretaris van Autotechnica: “We hebben de voorgaande edities hard gewerkt om de reputatie van Autotechnica nog verder te verbeteren. Onder meer door onze aanwezigheid op tal van buitenlandse beurzen hebben we dit kunnen realiseren. Als gevolg daarvan trekken we iedere editie steeds meer nieuwe standhouders aan. Bovendien zien we dat eerdere exposanten ook blijven deelnemen aan onze beurs.”

Frank Weghorst, marketingmanager van Brezan Automaterialen, is overtuigd van zijn aanwezigheid. “Editie 2010 is ons goed bevallen. Je beschikt over een enorm klankbord om te weten wat er leeft en speelt in de sector. Het directe contact met je bestaande en potentiële klanten is van onschatbare waarde. Momenteel ronden we de gesprekken af over de grootte en de locatie van onze stand. Daarna starten we de communicatie over onze aanwezigheid.”

De organisatie is op dit moment ook bezig met de invulling van de verschillende seminars en infosessies die zullen plaatsvinden tijdens de beurs. Tijdens Autotechnica van zondag 25 tot en met woensdag 28 maart 2012 vindt bovendien het salon Service Station Shop en Carwash plaats, de vakbeurs voor benzinestations, shops en autowasbedrijven.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.