BMW, Skoda en Toyota genomineerd (update)

BMW, Skoda en Toyota zijn genomineerd in de automotivecategorie van de Customer Centric DNA Awards 2011. Deze publieksprijs voor de meest klantgerichte ondernemingen van Nederland wordt dit jaar voor het eerst uitgereikt.

TNS Nipo heeft ruim 5.000 consumenten gevraagd naar hun ervaringen met de klantgerichtheid van organisaties in acht verschillende sectoren. Het Nederlands publiek bepaalt wie in deze categorieën de meest klantgerichte organisaties zijn.

De finale is op 24 mei in Duin & Kruidberg te Santpoort. Op deze dag worden ook de onderzoeksresultaten gepresenteerd en zullen diverse bekende sprekers vertellen over klantgericht ondernemen.

UPDATE
Toyota heeft de Customer Centric DNA Awards 2011 gewonnen in de categorie Automotive en wordt door de Nederlandse consument gezien als meest klantgerichte bedrijf. Toyota wordt als beste gewaardeerd op vijf van de zes indicatoren van Customer Centricity Index.

Gemiddeld genomen is de Nederlandse consument erg positief over de manier waarop autodealers de klant centraal stellen. Vooral het gedrag van de werknemer wordt zeer gewaardeerd, wat resulteert in een hoge mate van aanbeveling en een hoge betrouwbaarheid binnen deze industrie. Ondanks het grote aantal merken bevindt het merendeel van de autofanrikanten zich binnen een range van tien punten op de Customer Centricity Index.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.