Bochane Tiel nieuwe Hyundai-dealer

De Bochane Groep heeft eerder deze maand haar vestiging in Tiel toegevoegd aan het dealerschap van Hyundai. De organisatie voert het automerk al sinds 2006, maar nog niet eerder in Tiel. Geografisch gezien sluit dit gebied goed aan bij de andere Hyundai-vestigingen.

Bob Monster, vestigingsmanager van Bochane Tiel: “Hyundai is een van de snelst groeiende en meest succesvolle automerken van dit moment. Daarom hebben we besloten Hyundai ook in Tiel te gaan voeren.”

Doordat de dealergroep nu meerdere Hyundai-vestigingen heeft, is men in staat vele extra services aan te bieden. “Denk dan aan schadereparatie, autoleasing, autofinanciering, autoverzekeringen, autoverhuur en we kunnen onze klanten een eigen klantenkaart aanbieden. Dit doen wij allemaal in eigen beheer”, aldus Monster.

De Bochane Groep heeft twintig vestigingen, waarvan er zes als Hyundai-dealer actief zijn. Deze zijn gevestigd in Arnhem, Heteren, Veenendaal, Zeist, Utrecht en nu dus ook in Tiel. Het personeelsbestand is de laatste jaren, met in totaal 405 personen, flink gegroeid. Bij Bochane Tiel zijn zeven personen werkzaam.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *