Bosal stoot uitlaatdivisie niet af

In ons bericht ‘Herfinanciering voor Bosal’ meldden wij afgelopen vrijdag abusievelijk dat Bosal zijn uitlaatdivisie wil afstoten. De maatregel van de onderneming betreft echter haar divisie Trekhaken.

De herfinanciering (ter hoogte van 110 miljoen euro) is bestemd voor de aflossing van schulden. Bosal verwacht dat de financiële ingreep de eerder dit jaar aangekondigde verkoop van de trekhaakdivisie vergemakkelijkt.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †