Bosch Car Service in Nederland telt 400 partners

Bosch Car Service in Nederland blijft groeien. Eind juni werd Autobedrijf Jonk en Sier uit Volendam verwelkomd als vierhonderdste partner. Bosch Car Service bevestigt daarmee zijn status van grootste merkonafhankelijke serviceformule in Nederland.

Klanten kunnen bij Autobedrijf Jonk & Sier terecht voor onderhoud, apk, glas- en schadeherstel, bandenservice en aircoservice. Het bedrijf (www.jonkensier.nl) werd in 2000 door twee partners opgericht en is intussen uitgegroeid tot een echt familiebedrijf. Eigenaar Henk Sier runt de onderneming samen met zijn vrouw en vijf andere medewerkers.

De beslissing om aan te sluiten bij het Bosch Car Service-netwerk is samen met het team genomen, zegt Sier. “Na 16 jaar drong de vraag zich op of we ons bij een netwerk zouden aansluiten of niet. We vonden dat het uiteindelijk meer voordelen oplevert. Er is de naamsbekendheid en dat vergemakkelijkt de contacten voor de service van bedrijfsvoertuigen. Zo is een bedrijf uit de regio met zes voertuigen klant geworden omdat we ons bij Bosch Car Service aansluiten.”

Op de foto (vlnr): Gree en Henk Sier van Autobedrijf Jonk & Sier en Michiel Frijters, concept adviseur Bosch.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.