Bosch Car Service verlengt apk-actie

Ook wie in 2016 zijn apk door een Bosch Car Service autobedrijf laat uitvoeren, maakt kans om een auto te winnen. Bosch Car Service verloot in 2016 opnieuw tien auto’s ter waarde van tien mille.

Om het belang van een goed uitgevoerde apk te blijven benadrukken, organiseerde Bosch Car Service in 2015 de apk-actie. Verspreid over het jaar werden tien auto’s ter waarde van tien mille weggegeven onder klanten die hun apk bij een Bosch Car Service autobedrijf lieten uitvoeren.

“De actie was een enorm succes. Zowel de Bosch Car Service autobedrijven als de klanten reageerden zeer positief. Ons netwerk vertrouwt op de expertise en apparatuur van Bosch en gaat zeer vakkundig te werk. Dankzij de winactie konden de Bosch Car Service autobedrijven in 2015 hun apk-expertise extra in de kijker zetten. En de klanten hapten toe. We hebben vorig jaar binnen ons netwerk een duidelijke stijging van het aantal uitgevoerde apk’s genoteerd. Daarom hebben we besloten om de actie in 2016 voort te zetten,” zegt Marieke Groeneveld, conceptmanager Bosch Automotive Aftermarket.

De winnaars mogen voor een bedrag van tienduizend euro zelf hun auto uitkiezen bij het Bosch Car Service autobedrijf waar de apk werd uitgevoerd. “Ze hebben zo de keuze uit een ouder model met meer luxe of een jonger model met minder luxe. De auto wordt geleverd met de bekende serviceproducten van Bosch Car Service: Pechhulp, Autoverzekering en Garantie”, aldus Marieke Groeneveld.

Elke klant die in 2016 een apk laat uitvoeren bij een Bosch Car Service autobedrijf, kan zich aanmelden op de speciale actiewebsite. Verspreid over het jaar worden uit de aanmeldingen tien winnaars geloot.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *