Bosch in joint venture met Ningbo Polaris

De Bosch Groep bereidt een joint venture voor met Ningbo Polaris Technology, een Chinese leverancier van motoren voor elektrisch aangedreven scooters, met Bosch als meerderheidsaandeelhouder. De samenwerking omvat het ontwikkelen, produceren en verkopen van een uitgebreide productportfolio aan e-scooters.

Udo Wolz, voorzitter van de divisie Electrical Drives: “Deze joint venture is niet alleen een sterke aanvulling voor Bosch Electrical Drives, het is ook een mijlpaal voor ons omdat we deel gaan uitmaken van de wereldwijde markt van e-scooters. Bovendien zal de samenwerking helpen bij het verkennen van het nieuwe marktsegment van de elektrisch aangedreven tweewielers. Ook leren we zo bij over het groeiende segment van de wielnaafmotor, het best verkochte motorsysteem voor elektrische voertuigen op dit moment en in de toekomst. Door de joint venture voegt Bosch aan zijn uitgebreide portfolio van oplossingen voor elektromobiliteit een portfolio toe die gaat van aandrijvingen voor elektrisch ondersteunde tweewielers, ook bekend als Pedelecs, tot volledige aandrijfsystemen voor hybride en elektrische voertuigen.”

Bosch Electrical Drives biedt systeemoplossingen en diensten aan voor de elektrische bediening van ramen, stuurkolommen, stoelen, schuifdaken, motoren voor elektrische stuurbekrachtiging en modules voor motorkoeling, airconditioning in wagens, waterpompen en -kleppen en wissersystemen.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.