Bosch koopt RTI

Bosch heeft op 7 december 2010 RTI Technologies overgenomen. Het bedrijf biedt werk aan 36 mensen en heeft in 2009 een omzet van 8,6 miljoen Euro gerealiseerd.

De aanschaf van met name de aircoservice van RTI is volgens Robert Hanser van Bosch een belangrijke kans om de wereldwijde diagnostische activiteiten te laten groeien. "Met name voor het volgende generatie koelmiddel R1234yf. De introductie hiervan in de Europese markt start begin 2011."
In een reactie laat een woordvoerster ook weten dat de het aircoservicestation Beissbarth ACS Safe van Bosch al sinds Automechanika in Frankfurt voorzien is van RTI technologie. De nieuwe machines zullen in het nieuwe jaar via de bestaande verkoopkanalen onder het merk Beissbarth verkocht worden.

RTI is technisch specialist op het gebied van onderhoudsapparatuur, inclusief aircoserviceapparatuur (ACS), voor de autobranche.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.