Voor de vestigingen van Ford-dealer Van Bunningen in Alphen aan den Rijn, Woerden, Bodegraven, Gouda, Leiden, Uithoorn en Waddinxveen mag Autec-VLT zeven stuks uitlijncomputers leveren van het merk Giuliano. Directeur Theo van Leeuwen van Autec-VLT signaleert een stijgende belangstelling onder dealers voor uitlijncomputers.

Door een uitgebreide demonstratie in de Autec-VLT showroom te Montfoort konden de medewerkers van Van Bunningen zelf ondervinden hoe de uitlijncomputer werkte. De snelle opspanning en eenvoudige manier van werken waren eigenschappen die als positief werden ervaren. Het is niet de eerste keer dat Autec-VLT een dergelijke levering heeft mogen doen: in 2008 nam Innovam Nieuwegein vijf Giuliano uitlijners af.

De Giuliano uitlijncomputer heeft vier opnamekoppen en acht CCD infraroodcamera’s. Bij een uitlijn met acht sensoren wordt ook achterlangs de achterwielen gemeten. Voordeel is dat de uitlijncomputer zichzelf automatisch kalibreert door te controleren of de som van alle hoeken gelijk is aan 360 graden (vierkant uitlijnen). De GAC-IWA81C/R is in staat diverse aanvullende metingen te verrichten, zoals scheefstand achteras, setback, en delta off-set van de achterwielen. Het is geschikt voor personenwagens met een wieldiameter tot max. 21 Inch (standaard – optioneel uitbreidbaar tot 25 Inch). De uitlijncomputer wordt opgebouwd geleverd in de uitvoering met een gesloten verrijdbare wagen.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties