Bosch start goedkope revisielijn dieselonderdelen

Robert Bosch komt in het eerste kwartaal van 2012 met een goedkopere revisielijn van dieselonderdelen en richt zich daarmee op de oudere dieselauto, ook in ons land. De revisiedelen komen naast de nieuwe Bosch-onderdelen en de lijn Exchange op de markt, om zo klanten van het autobedrijf een goedkoop alternatief te bieden.

Rene Heidt, salesmanager Nederland bij Bosch voor de automotive aftermarket: “Deze nieuwe lijn is specifiek gericht op de specialist die zelf ook revisiewerk uitvoert. Om die daarbij te helpen is dit programma opgezet. Daarmee ondersteunen we in de lokale markten. Het aanbod zal voorlopig nog niet heel breed zijn.”
In Frankrijk werkt Bosch al met een netwerk van dieselspecialisten die dieselonderdelen lokaal reviseren. In Nederland zal samengewerkt gaan worden met vier tot vijf specialisten.

Op Equip Auto in Parijs maakte Bosch ook bekend in 2012 met een nieuw loyaliteitsprogramma te komen, genaamd Bosch Extra. Wanneer een autobedrijf onderdelen verkoopt, dan spaart het punten. Hoe meer de garagist verkoopt, des te meer punten hij daarvoor krijgt.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.