Bosch technisch partner Tour de France

Het netwerk Bosch Car Service is technisch partner van de Tour 2011. Tijdens iedere rit zet het bedrijf twee takelwagens met diagnoseapparatuur in voor pechgevallen of om technische bijstand te verlenen aan alle auto’s in de koers- of reclamekaravaan.

Tijdens bergritten worden drie takelwagens ingezet. Het netwerk van 457 Bosch Car Service-garages in Frankrijk biedt de nodige ondersteuning, waarvan 119 garages langs het parcours gevestigd zijn.

Na de pechhulpondersteuning in Montélimar vorig jaar en ook dit jaar, is deze actie een nieuwe samenwerking tussen de Bosch Car Service-teams van Frankrijk, Nederland en België. “Onze divisie Automotive Aftermarket is een Frankrijk-Benelux-organisatie. We zoeken daarom steeds meer acties waar we gezamenlijk en over de grenzen heen onze schouders onder kunnen zetten. Het bevordert ook de teamgeest en de samenwerking tussen de garages in de drie landen,” aldus Gerwin Vegter, marketingdirecteur voor Frankrijk en de Benelux.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *