Jos van den Broek is sinds 18 april de nieuwe directeur van het IvDM, hij volgt Arno van der Steen op en zal zich inzetten om het IvDM verder op de kaart te zetten op het gebied van duurzaamheid binnen de mobiliteitsbranche.

Van den Broek werkte eerder voor diverse fabrikanten en importeurs, zoals Daimler Chrysler Nederland, Mazda Motor Nederland, Nissan Europe, Kip Nederland en DAF Trucks. “Zonder mobiliteit staat alles stil en duurzaamheid is een cruciale randvoorwaarde voor een verantwoorde en succesvolle toekomst. Duurzaamheid is geen hype maar noodzakelijk voor een klantgerichte, rendabele bedrijfsvoering”, aldus de nieuwe directeur.

De activiteiten van IvDM naar de branche worden steeds concreter en het instituut heeft een koers ingezet om haar dienstverlening branchebreed verder uit te breiden, bijvoorbeeld richting beroepsgoederenvervoer en openbaar vervoer. Zo is in 2010 het bestuur uitgebreid, naast de oprichters Bovag en RAI Vereniging zijn nu ook TLN, KNV en VNA vertegenwoordigd.

Sinds 1 oktober vorig jaar is het IvDM ook verantwoordelijk voor de uitvoering van het programma het Nieuwe Rijden.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties