Bosman volgt Hamel op bij Bovag

Boudewijn Hamel, Specialist Techniek en Duurzaamheid bij Bovag, wordt in september opgevolgd door Gijs Bosman. Hamel is dan 36 jaar werkzaam geweest bij de branche-organisatie en gaat met pensioen.

Opvolger Bosman is op dit moment woordvoerder bij Bovag en wordt ingewerkt door Hamel. “Vanaf 1 juni ga ik drie maanden meedraaien met Boudewijn. Ik had natuurlijk de op één na leukste baan bij Bovag en dat wordt nu de leukste. Vooral dat ik me nu echt kan gaan verdiepen in de dossiers staat me erg aan. Als woordvoerder mis je dat stukje en mijn persoonlijke interesse in technische zaken wordt nu ook nog eens ingevuld”, aldus Bosman.

De vacature voor de opvolger van Bosman staat al uit. “Paul de Waal is ermee aan de slag gegaan, zodat de opvolging naadloos op elkaar zal aansluiten. Er zijn nog geen kandidaten bekend.”

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *