De Frank Beelen Beheer Groep opent half maart zijn derde Athlon Service Centre. Dat gebeurt in Rotterdam, omdat deze regio één van de grootste verzorgingsgebieden van Athlon Car Lease is. De groep heeft al Athlon-centra in Almere en Lisserbroek.

Beelen is met een groot nieuwbouwproject bezig nabij Rotterdam Airport Zestienhoven, dat midden 2013 klaar moet zijn. Uiteindelijk komt daar het nieuwe Athlon Service Centre, maar tot die tijd zal er vanuit een tijdelijke vestiging op de Bovendijk 204 gewerkt worden. Op die locatie komen vanaf maart dit jaar tien mensen te werken op acht werkplekken met zeven hefbruggen.

In totaal telt heel Nederland nu vijf van deze servicelocaties onder de vlag van de leasemaatschappij. Bijna twee weken geleden maakte dealergroep Bochane bekend binnenkort ook een Athlon Service Centre in Utrecht te openen, nummer vier. Daarnaast heeft Driessen Autogroep er één in Eindhoven.

In een uitgebreid interview in het volgende nummer van Aftersales Magazine, dat op vrijdag 16 maart verschijnt, doet ondernemer Frank Beelen een boekje open over zijn toekomstplannen en zijn 25-jarig jubileum.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties